Voorbeelden

van Digitale Publicaties

image

KPMG

Onderzoeksrapport

Dit onderzoeksrapport gebruikt oogstrelende afbeeldingen, branded content en statistieken. Het rapport neemt de technologisch gedreven wereld van vandaag onder de loep en bekijkt wat voor invloed het heeft op consumenten.

Derse

Brochure

In deze brochure laat Derse, een experimenteel marketing bureau, hun uitgebreide skills zien op het gebied van face-to-face brand experiences voor meer dan 500 klanten per jaar.

image
image

Brabant city marketing

Magazine

Deze indrukwekkende toerismebrochure van Brabant is duidelijk en overtuigend door zijn mooie gebruik van afbeeldingen en video.

NHS

Jaarverslag

Future-Focused Finance gaat over het verbeteren van NHS-financiering voor iedereen. Hun jaarverslag 2018/19 is gevuld met krachtige visuals zoals interactieve grafieken en achtergrondvideo's.

image
image

Eurail

Use case: Magazine

Dit magazine van Eurail is een inspiratie om je herfstdromen in Europa rail-ity te maken. Het bevat de meest prachtige locaties met lokale tips en verborgen attracties met prachtige fotografie.

Fost Plus

Jaarverslag

Fostplus is een expert in het verzamelen, sorteren en recyclen van huisafval verpakkingen in België. Hun jaarverslagen zijn gevuld met fascinerende visuals, zoals boeiende GIFs en spectaculaire afbeeldingen.

image